Leilas Chocolate chip cookies

Publicerat: 2010-10-05 Kl: 00:28:01 | I kategori: Småkakor



  • 125 g mjukt smör
  • 1 dl råsocker
  • 1 st ekologiskt ägg
  • 1.5 dl vetemjöl
  • 0.5 dl cocos
  • 0.5 tsk bakpulver
  • 0.25 tsk salt
  • 100 g mörk choklad
  • 1 st apelsin, skalet
1 1 1.5 0.5 0.5 0.25 100 1

Vispa smör och råsocker krämigt, rör i ägget.

Vänd i vetemjöl, cocos, bakpulver och salt.

Hacka chokladen grovt och riv apelsinskalet, blanda i degen.

Rulla in kakdegen i bakplåtspapper till en rulle (5 cm i diameter) och frys i cirka 30 min.

Skiva rullen i 1 cm tjocka skivor och grädda kakorna på bakplåtspapper i 200 grader, cirka 10 minuter.

Låt svalna & förvara i en låda med lock.


Kommentarer
Postat av: Bakspecialisten Jessica

Vad mycket gott du gör! :)

2011-04-05 @ 06:57:49
URL: http://jexxicaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0