Kungsörnen cupcakes

Publicerat: 2011-10-23 Kl: 21:18:07 | I kategori: Cupcakes


För den som vill svänga ihop något snabbt! Jag ska testa dessa någon dag, även fast jag föredrar att göra från grunden. Återkommer med betyg!


Cupcakes ligger i tiden och har blivit trendigt. Bloggvärlden svämmar över av de söta, dekorerade bakverken och på nätet finns det mängder av recept som lockar fram din inre konditor. Nu lanserar vi en cupcakes som gör det enkelt för dig att lyckas..

Cupcakes är små fina kakor som bakas i portionsformar som sedan pyntas med frosting och strössel, nötter, bär eller godis. Namnet cupcakes tros härstamma från 1800-talets Amerika då husmödrarna saknade hushållsvåg och istället använde en kopp som mått för ingredienserna när de bakade. En kopp mjöl, en kopp socker resulterade i att kakan fick namnet ”koppkaka” – cupcake.

– Cupcakes är som ett slags minitårtor, säger Lena Borg Jakobsson, produktchef, Kungsörnen. De är lika mycket njutning för ögat som för gommen och du kan dekorera de som du vill, bara fantasin sätter gränserna.

Våra cupcakes finns i smakerna Strawberry Surprise och Chocolate Dream och innehåller bakmix, tio muffinsformar, frosting och topping, allt du behöver för att baka dina egna mumsiga cupcakes.


Kommentarer
Postat av: Hannah

Dom där måste jag prova! :)

2011-10-24 @ 23:30:09
URL: http://rosaacykel.blogg.se/
Postat av: Camilla

Bra tips!

2011-10-29 @ 22:54:13
URL: http://franberg.blogg.se/
Postat av: Emmy

Hej, kul att du hittade in till mig!Sifferformarna är från Nigella och finns bla här

http://www.anskuskammare.se/?artnr=Nigella-02Nu ska jag spana in din blogg här, ser väldigt intressant ut ;)Kram

2011-11-01 @ 07:35:46
URL: http://emmyt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0