Chokladmousse med apelsin

Publicerat: 2010-10-05 Kl: 00:39:50 | I kategori: Desserter


4 portioner

  • 100 g mörk choklad ( jag tog marabou´s mörka med apelsin)
  • 2 st äggulor
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 2,5 dl grädde

 

Smält chokladen i vattenbad och låt svalna något. Rör ner äggulorna en i taget & vaniljsockret. Rör ordentligt mellan varje.

Låt smeten svalna.

Vispa grädden, inte för hårt, och vispa/rör ner den i smeten till en jämn smet.

Fördela chokladmoussen i portionsglas och ställ in i kylen en timme.

Servera med bär, nötter eller vad du tycker om.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0