Pannacotta med lakrits

Publicerat: 2013-01-25 Kl: 16:55:00 | I kategori: Allmänt


 
Detta är något för den riktiga lakritsälskaren
 
5 dl grädde
1/2 dl socker
1/2 tsk äkta vaniljpulver
2 tsk lakritspulver (finns i specialbutiker alt. panduro)
3 gelatinblad 
Grädde & krossade turkisk peber som topping
 
Servera gärna rårörda hallon på sidan av
 
Blötlägg gelatinbladen i kall vatten i ca. 5 minuter. Koka upp grädde, socker, vaniljpulver & lakritspulver. Ta av kastrullen från plattan & rör i gelatinbladen tills de smält. Häll upp i 4-6 glas & ställ in i kylen för att stelna. Detta tar ca. 3-4 timmar, kan med fördel göras dagen innan. Servera med vispad grädde & krossade lakritskarameller.

Kommentarer
Postat av: John


Hej, Jag heter John från Fooduel.com. Det är en plats där användarna röstar recept
1 till 10.

Det finns en rangordning av de bästa recepten och en profil med dina röstat recept. Varje recept har en länk till bloggen som tillhör receptet. På så sätt kommer du att få trafik till din blogg

Det är enkelt, snabbt och roligt. Det bästa fotot recept kommer att vara här.

Jag inbjuder dig att komma in, lägg till din blogg och ladda ett recept med en fin bild.

Vi skulle älska att du deltar med några recept som. Look Amazing!


Vänlig hälsning,


http://www.Fooduel.com

2013-02-24 @ 12:28:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0