Len lakritskräm till macarons

Publicerat: 2011-11-19 Kl: 22:08:41 | I kategori: Frosting/Fyllningar mm.


Till att fylla 35-40 macarons
  • 2 dl florsocker
  • 115 g smör
  • 100 vit choklad
  • 4 tsk lakritspulver

1. Vispa smör & florsocker fluffigt
2. Smält chokladen i vattenbad eller i micron
3. Häll den smälta chokladen i smörblandningen & vispa väl
4. Tillsätt lakritspulvret & vispa till en jämn smet

Om smeten blir för lös att spritsa, ställ vispskålen i kylskåpet ca. 15-20 minuter

Kommentarer
Postat av: mia

Hej!

Underbart fina bakverk du gör! Blir avundsjuk! Jag tänkte försöka mig på detta jag också, men jag hittar bara lakritspulver i 45 och 40g påsar, hur mycket är 4msk?



/mia

2011-11-23 @ 14:35:12
Postat av: TINA

Dom här ser jättegoda ut. Det måste jag prova nån dag!

2011-12-02 @ 12:14:19
URL: http://peachloveinfood.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0