Len lakritskräm till macarons
Publicerat: 2011-11-19 Kl: 22:08:41 | I kategori: Frosting/Fyllningar mm.Till att fylla 35-40 macarons
1. Vispa smör & florsocker fluffigt
2. Smält chokladen i vattenbad eller i micron
3. Häll den smälta chokladen i smörblandningen & vispa väl
4. Tillsätt lakritspulvret & vispa till en jämn smet
- 2 dl florsocker
- 115 g smör
- 100 vit choklad
- 4 tsk lakritspulver
1. Vispa smör & florsocker fluffigt
2. Smält chokladen i vattenbad eller i micron
3. Häll den smälta chokladen i smörblandningen & vispa väl
4. Tillsätt lakritspulvret & vispa till en jämn smet
Om smeten blir för lös att spritsa, ställ vispskålen i kylskåpet ca. 15-20 minuter

Kommentarer
Postat av: mia
Hej!
Underbart fina bakverk du gör! Blir avundsjuk! Jag tänkte försöka mig på detta jag också, men jag hittar bara lakritspulver i 45 och 40g påsar, hur mycket är 4msk?
/mia
Postat av: TINA
Dom här ser jättegoda ut. Det måste jag prova nån dag!
Trackback