Klassisk Kladdkaka

Publicerat: 2010-10-05 Kl: 00:15:28 | I kategori: Mjuka kakor


 

  • 2 eklogiska ägg
  • 3 dl socker
  • 1 1/2 dl vetemjöl
  • 2 tsk äkta vaniljsocker
  • 4 msk kakao
  • 100 g smör

Sätt ugnen på 175 grader.

Vispa ägg & socker pösigt. Rör ner dom torra ingredienserna & sist smöret.
Smörj en form med löstagbara kanter, jag brukar ta socker istället för ströbröd (blir härligt knapriga kanter då).
Grädda i ugnen 25 minuter & inte en minut längre :) Gör du dubbel sats så gräddar du i ca. 35 minuter.

Severa med lättvispad grädde (gärna 20 %) eller vaniljglass.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0