Leilas Chocolate chip cookies
Publicerat: 2010-10-05 Kl: 00:28:01 | I kategori: Småkakor- 125 g mjukt smör
- 1 dl råsocker
- 1 st ekologiskt ägg
- 1.5 dl vetemjöl
- 0.5 dl cocos
- 0.5 tsk bakpulver
- 0.25 tsk salt
- 100 g mörk choklad
- 1 st apelsin, skalet
Vispa smör och råsocker krämigt, rör i ägget.
Vänd i vetemjöl, cocos, bakpulver och salt.
Hacka chokladen grovt och riv apelsinskalet, blanda i degen.
Rulla in kakdegen i bakplåtspapper till en rulle (5 cm i diameter) och frys i cirka 30 min.
Skiva rullen i 1 cm tjocka skivor och grädda kakorna på bakplåtspapper i 200 grader, cirka 10 minuter.
Låt svalna & förvara i en låda med lock.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2232054/images/2010/mette_sign_ny_110706666.jpg)
Kommentarer
Postat av: Bakspecialisten Jessica
Vad mycket gott du gör! :)
Trackback