Pröva Linas matkasse du med!

Publicerat: 2011-08-16 Kl: 07:33:58 | I kategori: Allmänt


Bbq-marinerade kycklingklubbor med auberginröra, rostade rotfrukter & couscous

 

 

Igår började Linas matkasse igen, efter deras sommaruppehållet. Vi har nästan längtat ihjäl oss efter kassen eftersom att det är SÅ god mat i den där kassen. Varje middag blir till en festmåltid & det är verkligen bra mat.

Lina som är dietist får verkligen middagarna att gå ihop & all mat kommer till användning, inget slängs.

Varannan vecka kommer en välfylld matkasse hem till dörren, planerad in i minsta detalj med recept och ingredienser för fem middagar åt ca fyra personer. Sedan dröjer det mellan åtta och femton dagar innan den första kassen levereras hem till dig.

Linas matkasse består av fem olika rätter och de har delat in rätterna i tre olika kategorier, beroende på hur lång tid vi bedömer att de tar att laga. Matlagning är en levande konst som utövas mitt i din vardag. Olika råvaror kräver olika lång tid och dessutom har varje hemmakock sitt eget tempo i köket. Därför kan vi inte garantera att du lagar din mat på en viss tid, men för att du ändå ska få ett “hum” om hur du bör planera er matlagning har vi gjort ungefärliga beräkningar.

-  Två av veckans recept går under benämningen “snabb”. Deras målsättning är att de  rätterna ska ta runt 20-25 minuter att laga. De snabba rätterna innehåller ofta pasta eller ris.

- Två av recepten kallar de för “medel”. Dessa rätter ska ta ungefär 30-35 minuter att laga. Medelrätterna kan innehålla kokt potatis eller andra råvaror som behöver en stund på sig för att bli klara.

- Ett recept per vecka klassar de som “tuff”. Denna rätt bedömer vi som en något större utmaning. Antingen för att den tar lite mer tid, eller medför ett extra, och kanske något annorlunda, moment. Räkna med att den tuffa rätten tar omkring 40-45 minuter att laga.

 

Tycker ni att det låter intressant, gör som jag!

Ange koden: K839050 vid beställning så får ni pröva första kassen för 499:- (ord. 749:-)

& så hjälper ni mig att samla poäng i Linas matklubb!

Tusen tack! :)


Kommentarer
Postat av: Madde

Hej, jag behöver verkligen din hjälp.

Kakan som du har i din header chokladkakan med en physalis på vart i bloggen har du receptet på den?

Jag bara måste göra den, den ser gudomlig ut.

Har letat och letat men hittar inte den.

2011-08-16 @ 16:54:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0