Pannacotta på mörk choklad

Publicerat: 2013-11-18 Kl: 12:31:00 | I kategori: Allmänt


Snäppet godare än mjölkchokladpannacottan faktiskt. Se till att ha en bra & god mörk choklad av bra kvalié.
 
 
6 portioner
 
5 dl grädde
1/2 dl socker
250 g mörk choklad
1 gelatinblad
 
Garnering:
2 dl grädde
1 dubbeldaim
kakao 
 
Blötlägg gelatinet i kallt vatten. Koka upp grädde & socker. Ta kastrullen från plattan & rör ner gelatinet. Rör ner chokladen, hacka den först i bitar om ni inte använder drops. Rör till en slät smet. Häll upp i portionsglas. Ställ i kylen minst 3 timmar tills det har stelnat. Vispa grädden & toppa med grädde, krossad daim & kako.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0